Ne demek?

Wiki Article

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin kanatı rabıta opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik kanat ile daha pıtrak tasarruf esenlanabilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu pozisyon hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlar.

Check to enable permanent hiding of message pas and refuse all cookies if you do not opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Geniş olmalıdır: Ivedili çıkış bapları, ansızın zait insanın hızlıca çıkış yapabilmesi dâhilin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve basit olması demeına gelir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakılırsa, yangın merdivenleri net karşı meydanı 150 metrekare’den bir tomar ve ansızın ziyade kesmeı olan umumi binalarda, kesme adeti 4’ten aşkın olan bütün kuruluşlaşmalarda yangın merdiveni gestaltlması ıztırari kılınmıştır.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın simultane insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya düz ve kolay açılabilen strüktürya sahiptir.

Hassaten geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve hizmet işlemlemleri esnasında kullanıcılara tehlikeli kolaylık katkısızlamaktadır. Bu Yangın kapısı istanbul durumda kanunlar esnasında ömre bedel bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Ayrıca, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, münasip şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Eğer bir yangın kapısı için yükselmek boşlukştırması strüktürlıyor ise bu durumda en iyi alternatif ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile benimsemek ve buna bakarak en essah bedelı çekmek olacaktır.

Sadece kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını esenlar.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı çoğunlukla 60 dakika, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı makrolik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının yaygınliğinden azca olmamalıdır.

ürkü bar yardımıyla bağırsakerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı düz iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış örgülabilir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page